2019-09-20 Toulovcovy Maštale

Název

2019-09-20 Toulovcovy Maštale

Popis

Víkendový výlet na Vysočinu s partou kamarádů, teda hlavně kamarádek, ženské měly výraznou převahu.
Ubytovaní jsme byli v Budislavi v penzionu Na Skalách.
Shromažďovali jsme se postupně během pátečního odpoledne a večera, podle toho, jak kdo končil v práci. My, co jsme přijeli už odpoledne, jsme si dali krátkou procházku po vesnici. V osm už jsme byli komplet, usazení kolem stolu v restauraci. K večeři nám hrála místní (asi chalupářská) kapela, hráli moc dobře.
V sobotu jsme se vydali do Maštalí; a sice po trase: Budislav-Městské Maštale-Toulovcovy Maštale-Petrovna-Bor-Kolumbovo vejce-Kazatelna-Kupadla-údolím pod Kolumbovým vejcem Bor-Dudychova jeskyně-hospoda Na Verandě U Toulovce-Městské Maštale-Budislav-Toulovcova rozhledna-Budislav.
Skupina se cestou trhala na podskupiny - každý si to užil podle své chuti a svých sil. Večer jsme se sešli opět v restauraci, dnes už to bylo bez muziky.
V neděli, po snídani a po vyklizení pokojů jsme se auty přesunuli k řece Krounce, zaparkovali jsme na louce u Kutřína. Odtud jsme šli do Šilinkova dolu - údolí řeky Krounky - prošli jsme ho až k vyhlídce na hrad Rychmburk. Zase jsme se rozpadali na menší skupinky: naši kluci čekali nachlazení v autech, tak jsme se Zuzanou šli rovnou zpátky a odjeli jsme domů. Zbytek šel ještě k hradu, co se dělo dál, nevím.
My jsme byli doma asi o půl třetí.

Období

Statistiky

  • 126 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Canon PowerShot G16

Nastavení

Nahlásit album
Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2019-09-20 Toulovcovy Maštale
Komentáře Přidat